Între Pământ şi Cer, ediţia a doua, 26 ianuarie 2011   1 comment

Se pare că este deja intrat în tradiţie acest eveniment anual al Şcolii Bobiceşti, dedicat Astronomiei. În acest an am avut parte de o nouă structură care a încântat pe toată lumea. Astfel, fiecare dintre clasele a şasea, a şaptea şi a opta au avut câte ceva de realizat: cei de-a şasea au avut prezentare de referate, cei din clasa a şaptea au participat la o „masă rotundă”, iar cei de-a opta au avut de trecut probele unui interesant concurs pe teme de astronomie. Ultima surpriză a fost secţiunea de recitări din creaţiile proprii pe aceeaşi temă. Au participat elevi de la cele două şcoli mari ale comunei, respectiv Leoteşti şi Bobiceşti, pregătiţi de către doamna profesor Văcăruş.

Impresionantă implicarea copiilor în această manifestare! Doamna profesoară Văcăruş Fiţa a reuşit şi de data aceasta să îi mobilizeze şi să îi motiveze astfel că, nu puţine au fost opiniile de a se revedea la anu’ în aceeaşi formulă…

Asociaţia Culturală „Mâine” – partenerul Şcolii, a acordat premii participanţilor la concurs precum şi recitatorilor. De asemenea, a oferit suc şi dulciuri elevilor de la cele trei clase care au continuat cu o mică petrecere.

Au participat profesorii: Manuela Delureanu – directorul şcolii, Paraschiva Daniela, Brânaru Ionela, Cătălin Mîinescu şi Văcăruş Fiţa – organizatorul principal. Au participat la organizarea evenimentului prof. Cercel Georgeta şi elevi ai clasei a opta.

Felicitări!

Reclame

One response to “Între Pământ şi Cer, ediţia a doua, 26 ianuarie 2011

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pingback: Între pământ şi Cer, ediţia a doua | Asociaţia Culturală “Mâine”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: